Figurparametrar av jennifer lopez

Amerikansk stilikon Jennifer Lopez från den förstaDagen av hennes framgångsrika vokalkarriär har etablerat sig inte bara som en begåvad skådespelerska, en bra sångare och elegant modeista, men också som en attraktiv och sexig person. Kändis saknade aldrig manlig uppmärksamhet. Och det handlar om den vackra figuren av Jennifer Lopez, som stjärnan håller i gott skick.

Enligt skådespelerskan själv är hon inte mager och gör det intetjock. Jay Lo väger 59 kilo. Samtidigt når tillväxten av den amerikanska stjärnan 165 centimeter. Med genomsnittshöjd och lätt vikt har Jennifer Lopez från naturen fått de feminina parametrarna i figuren. Hon har smala axlar och breda höfter, som i volymen når 101 centimeter. Men Jennifers midja är alltid elegant och utan överdriven rundhet, eftersom Lopez håller detta område av figuren inom 68 centimeter. Sådana proportioner tillåter Jennifer att enkelt och snabbt välja en garderob. Sångaren har aldrig haft några problem med kläder eller med skor. Förmodligen är antalet kändisar av den berömda fashionisten så stor att det har hjälpt henne att uppnå statusen på stilikonet.

Figuren av Jennifer Lopez

Tala om figuren av Jennifer Lopez som helhet kan duFör att definiera det ett hundra procent i pärkategorin. Trots det faktum att bröstet på stjärnan inte skiljer sig från stora volymer är dess höfter väldigt uttrycksfulla. Lopez ser emellertid inte en brist på detta. Tvärtom, dömande av hennes garderob, som betonar höftzonen, ansåg sångaren denna naturens gåva för att vara hennes värdighet. I detta fall stöder Jennifer en platt mage och smala ben. Även efter födelsen av två charmiga tvillingar med kejsarsnitt kan parametrarna i figuren av Jennifer Lopez avundas. Och hur snabbt sångaren återfick sin tidigare attraktion efter graviditeten, gör många beundrare.

se även
  • Dzhennifer Lopes och Aleks Rodriges: nya detaljer från livet av stjärnor i ny intervju
  • Dzhennifer Lopes gå på Hamptons med Aleksom Rodrigesom och barn
  • Franska semester Dzhennifer Lopes och Aleksa Rodrigesa

Och kanske Jennifers stora önskan och önskan att vara vacker och ung gör henne och på 43 år attraktiv och sexig.

parametrar av figuren jennifer lopez1

Parametrar av figuren jennifer lopez2

parametrar av figuren jennifer lopez3

Parametrar av figuren jennifer lopez4

Parametrar av figuren jennifer lopez5

Figurparametrar av jennifer lopez6

Figurparametrar av jennifer lopez7

parametrar av figuren jennifer lopez8

Parametrar av figuren jennifer lopez9