Odry Hepburn Growth Vikt

När vi hör namnet Audrey Hepburn, vårFöreställning och minne drar oss en vacker, ömtålig figur med lång nacke, ben, en aspen midja, ett regal lager och ett vackert ansikte. världsklass skådespelerska, modeikon, har designern Hubert de Givenchy musa, UNICEF Goodwill ambassadör och i 60 år förblivit densamma tunn och smal.

Skälen till harmoni Audrey Hepburn

Audrey Hepburn, född Audrey Kathleen Ruston,föddes den 4 maj 1929. Hennes barndom hon tillbringade i Bryssel, ockuperad av de tyska fascistiska trupperna. Och det är i dessa lögner en av skådespelarnas skyggligheter. Under dessa år fick familjen ofta svälta, det var omöjligt att få till och med de nödvändiga förutsättningarna för en ung växande organism. Ibland kunde en tjej inte ens gå från hunger, så hennes ben svällde.

En annan anledning till den fantastiska figuren är mer glädjande. Saken är att sedan barndomen Audrey Hepburn var engagerad i balett. Bär på maskinen i flera timmar om dagen, även under sysselsättningen, köpte hon en traditionell för ballerinas subtila figur med välutvecklade muskler, en lång hals, en rak hållning. Senare, när Audrey började agera i filmer, var hon tvungen att lämna professionella yrken, men hon behöll sina matvanor, upptagna från ballettreglerna, liksom hennes kärlek till en mobil livsstil. Så, skådespelerskan medgav att hon trots allt inte spelar någon form av sport hela tiden, försöker hon ge sin kropp en last, gå med en hund, göra övningar i någon skottfri tid. Grunden för hennes mat var enkla måltider och grönsaker, men ibland kunde hon behandla sig med en choklad eller pasta med grönsaksallad. Vad ätte Audrey aldrig, så det är bakat bakning. Undantaget var bara den berömda episoden från "Breakfast at Tiffany's", där Holly Golightly äter en bulle medan han står framför ett smycken butikshall.

Dimensionella parametrar, höjd och vikt Audrey Hepburn

Tack vare matenVanor och kärlek till en aktiv livsstil förändrade parametrarna hos Audrey Hepburn inte mycket under hela livet. I olika källor skiljer sig de från 1-2 cm. Wikipedia rapporterar inte data om Audrey Hepburns tillväxt och vikt, men i andra källor kan man läsa att hennes höjd var 175 cm och vikten varierade mellan 46 och 49 kg. Sådana indikatorer på tillväxt och vikt Audrey Hepburn, tillsammans med en svimlende tunn midja på 51 cm, skapade samma effekt av skådespelerska och bråhet.

se även
  • Emily Ratazhkovski med lugg jämfört med Odri Hepbern
  • Arvingar skådespelerskan Odri Hepbern visade sällsynta bilder av stjärnorna
  • Anne Hathaway Biografi

Om vi ​​pratar om andra parametrar, är bröst-midje-höft-förhållandet vanligtvis angivet med 81-51-89, bröstets storlek är 1 eller A, fotens storlek betecknas inom 39-39,5 av den ryska skostorleken.

Vikt hapber tillväxtvikt1

Diey hepburn tillväxtvikt2

Diey hepburn höjd

Odri hepburn tillväxtvikt4

diey hepburn höjd 5

dysig hepburnhöjd 6

odri hepburnhöjdsvikt7

diey hepburn höjd

diey hepburnhöjd 9