Viktoriya Bekhem Längd Vikt

Viktoriya Bekhem länge setts som en symbol för stil ochen av de vackraste kvinnorna i världen. Men många säger sitt alltför stora, ibland till den grad av utmattning, avmagring. Andra har en sådan siffra verkar perfekt, eftersom med ett sådant förhållande mellan längd och vikt på den person Viktorii Bekhem blir skulpturala, och kroppen - mejslade funktioner.

Längd, vikt, formparametrar av Viktorii Bekhem

Grunden för en sådan siffra principerna om kost,Det lades i Victoria sedan barndomen. Då flickan på allvar studerat balett och även efter examen in raderna Arts Theatre College, som framgångsrikt. Trots konstnärlig flicka, hennes kärlek till förklädnader, lärare har inte sett det att bli en stor ballerina har så ung Victoria beslutat att fokusera sin uppmärksamhet mot pop-pop, och snart hela världen veta om det (vid tidpunkten Victoria Adams) som en en av sångarna har blivit en kult brittisk flicka popgruppen Spice Girls.

Nu Victoria hade fyra barn, och hennes figurändå ser girly tunn och skör. För kärleken till Victoria till hälarna på de extremt höga klackar, ofta uppstår frågan: vad är tillväxten av Victoria Beckham, är det mycket svårt att avgöra från ett fotografi. När den odlas i 163 cm den väger endast 45 kg. Viktorii Bekhem figure parametrarna är placerade i följande nummer: bröst - 86 cm, midja - 58 cm, höfter - 84 cm.

Diet Viktorii Bekhem

Ett sådant förhållande av längd och vikt är mycket svårtkallade friska, men Victoria bryr sig inte, hon känner oemotståndligt det vid en sådan tunnhet. Få dessa parametrar det gör tillräckligt styv diet, som ligger bara 800 kalorier från mat per dag. En sådan ranson kan kallas mycket magert. I grund och botten Victoria äter kyckling och fisk ångade grönsaker, fisk och skaldjur och frukt (utom bananer och vindruvor). Nyligen följer Victoria till den så kallade alkalisk diet. Dess väsen ligger i det faktum att alla produkter är indelade i alkalisk, neutral och sur. Håll balansen mellan sura och neutrala produkter vi befria kroppen från stress och därmed från en önskan att ackumulera reserver i form av fett. Förhållandet mellan sura och alkaliska produkter bör vara i området av 30/70. I den första delen av socker, rött kött, fett, kaffe, choklad, mejeriprodukter, frukt, utom citrus. Genom alkalisk inkluderar gröna sallader, grönsaker, baljväxter, fet fisk, citrusfrukter, sötpotatis.

se även
  • Dagens födelsedagar Beckhams Harper Beckham
  • Varför Beckhams kyssa sina barn ... på läpparna?
  • David och Viktoriya Bekhem firade den 18: e bröllopsdag

Som ni kan se, kan förhållandet mellan längd och vikt Viktorii Bekhem knappast kallas normalt, men det hindrar inte att det från att vara en modeikon och förebild.

Viktoriya Bekhem Vikt1 tillväxt

Viktoriya Bekhem tillväxt weight2

Viktoriya Bekhem tillväxt ves3

Viktoriya Bekhem tillväxt ves4

Viktoriya Bekhem tillväxt ves5

Viktoriya Bekhem tillväxt ves6

Viktoriya Bekhem tillväxt ves7

Viktoriya Bekhem tillväxt ves8

Viktoriya Bekhem tillväxt ves9