tillväxt av Beyonce

Berömd sångare, skådespelerska, modedesigner Beyonceär inte bara känd för sina underbara sånger, begåvade roller, ursprungliga samlingar. Hennes ljusa utseende och feminina figur lockar uppmärksamhet.

Tillväxt, vikt och andra parametrar av figuren Beyonce

Färgen på huden tilldelades Beyonces föräldrar - fadern varAfroamerikanska, och min mor - Creole. Pope sångare arbetade på skivbolaget, min mor var en frisör - hon ägde sin egen salong arbetade även som kostymör. Sedan barndomen växte flickan upp i en atmosfär av skönhet och harmoni - föräldrarna älskar att klä elegant, bortskämd döttrar nya kläder. I huset lyssna på bra musik, kanske det är därför Beyonce och hennes syster utmärkt hörsel och röst.

Beyoncés höjd och vikt är bara kända från hennes ord:

  • Tillväxten enligt olika data varierar från 167 till 169 cm;
  • vikt - från 60 till 68 kg.

Med parametrarna för vikt och tillväxt är Beyoncé inte lätt att ringa tunt. Men det är omöjligt att inte hålla med om att sångaren har en aptitretande och mycket vacker figur.

Vilken tillväxt Beyonce, vet exakt klädernas designers. Förresten, i vissa källor finns information om andra parametrar av stjärnans figur:

  • Sångarens bröstkorg är 90-92 cm;
  • midja - 63-66 cm;
  • Höfter 97-107 cm.

Hur ser Beyoncé på figuren?

Beyonce medger honligt det från sporten honVäldigt långt borta. Hon gillar inte gym, träning. Men hon älskar att ligga bredvid poolen eller på stranden, ta en promenad i affärer, tillbringa en kväll nära eldstaden med en älskad. Hur lyckas Beyonce vara smal, smart och sexig? Hemligheten är enkel - flickan är förlovad i den verksamhet hon har älskat sedan hennes barndom - hon dansar dagligen, inte bara på scenen, utan hemma och i danssalongen.

Även som en mycket ung person var Beyonce engagerad i jazz och ballett. Dansande entusiasm hjälper Beyoncé att hålla sin figur i form och till och med vinna priser för bästa koreografi i sina klipp.

Sångaren älskar att äta gott, men han vet hurBegränsa dig själv. Det är till exempel känt att hon efter dotterns födelse föll över 20 extra pund per månad. För detta "planterade hon" sig på en strikt diet - hon drack hennes hemlagad limonad och åt grönsaksoppa. Stjärnan blev också viktminskning för filmen av filmen "Dreamgirls". Sedan blev hon i 10 dagar av med 9 kg och använde inte bara en diet utan också ett program för totalrening.

se även
  • Dzhey Zi kommenterade relationen med Beyonce, "De var inte byggd på en 100% sanning"
  • Det nya albumet Dzhey Zi "4:44" chockade fans uppenbarelser från det personliga livet av en stjärna
  • Media uttryckte tvillingar namn Beyonce och Dzhey Zi

I allmänhet motsätter sig Beyonces egen vikt- och tillväxtdräkt, och hon motsätter sig långa och snabba dieter, eftersom hon tror att de orsakar stor skada på kroppen.

tillväxt av bionce1

tillväxt av bionce2

tillväxt av bionce3

tillväxt av bionce4

tillväxt av bionce5

tillväxt av bionce6

tillväxt av baion

tillväxt av bionce8

tillväxt av baion