Travis Fimmel och hans fru

Den australiensiska skådespelaren utvecklas nu aktivtHans egen karriär, som deltar i flera framgångsrika projekt. Fläktarna är dock mer intresserade av Travis Fimmel och hans fru eller flickvän. Och om skådespelarens livspartner ännu inte är tillgänglig, varför.

Biografi om skådespelaren Travis Fimmel

Travis Fimmel föddes den 15 juli 1979 iAustralien. Hans föräldrar ägde och ägde till nu en mejeriproduktion, som ligger långt från de stora städerna i landet. Förutom Travis, blev hans två äldre bröder också upptagna i familjen. Barndomen på gården var förknippad med ett allvarligt arbete, som barnen ägnade nästan all sin fritid. Även att studera i skolan återföll således i bakgrunden. Men Travis visade stor framgång i fotboll och kunde till och med komma in i laget av det ungerska australiensiska laget.

Det är hoppet på en framgångsrik sportkarriärvar anledningen till flytten från den unga mannen från sin inhemska gård till Melbourne, men trauma var ett hinder för Travis Fimmels professionella fotbollsträning. Under samma tid möter han i staden David Zeltser, som senare blir chef för en ung man. Han övertygar den unga mannen att han kan göra en framgångsrik modell och skådespelarkarriär, men för detta är det nödvändigt att åka till USA.

Det första framgångsrika projektet av Travis Fimmel varett kontrakt med mode märket Calvin Klein, som uppmanade en man att delta i en reklamkampanj. Men ungdomens första skådespelande erfarenheter var inte så framgångsrika. Så, serien "Tarzan", där Travis spelade huvudrollen, mottogs av publiken mycket kallt och snart stängde. Ett mer framgångsrikt "Beast" med Patrick Swayze i titelrollen varade inte länge på grund av denna skådespelare. Travis, som spelade rollen som lagkamrat av huvudpersonen, var återigen utan jobb.

Den karismatiska australien med en vacker figur och piercing gråögon märkte dock regissörerna och producenterna. Små roller Travis erbjöds ganska ofta.

Skådespelarens riktiga seger var deltagande iTV-serie "Vikingar". Travis spelade rollen som ledare för vikingövernägarna Ragnar Lodbrock. Serien, vars första säsong släpptes 2012, var mycket framgångsrik och var väldigt populär. Allvarlig debut i den stora filmen för Travis Fimmel var rollen som Anduin Lothar i filmen "Warcraft", baserat på det världsberömda datorspelet. En annan viktig roll som Travis arbetade i 2016 - Stanislav "Kat" Katchinsky i romanens anpassning av E.M. Anmärkning "På västfronten utan förändring."

Personligt liv och familj av Travis Fimmel

Om skådespelarens personliga liv är inte känt för mycket. Vi kan säkert säga att Travis Fimmel inte är gift. Fri från filmtiden föredrar en man att spendera ensamhet, oftast går han till sin inhemska gård. Där kommunicerar Travis Fimmel med sin familj, bröder, som fortfarande hjälper sina föräldrar att köra sitt hushåll.

Om, i en intervju med Travis Fimmel, konversationenKommer till sin flickvän, han brukar skämt och säger att han inte hittade hans. Dessutom ger skådespelaren i en del av hans svar en ganska imponerande lista över egenskaper som borde vara i hans utvalda. Inte alla tjejer kan möta sådana allvarliga krav.

se även
  • Tillväxt och andra parametrar av Travis Fimmel
  • Travis Fimmels personliga liv
  • Charlize Theron späckade schema: fotografering i reklam Dior och fotosession för GQ magazine

Sådan förståelse ledde till och med till ryktenatt Travis Fimmel är homosexuell eller blå, men den här versionen har ännu inte bekräftats, förutom att den äktenskapsliga statusen hos mannen är oförändrad och det är osannolikt att han snart kommer att lämna bachelornas led.

Travis Fimmel i sin ungdom

Travis Fimmel i reklam Calvin Klein

Travis Fimmel i serien Vikningarna

Travis Fimmel i filmen Warcraft

Travis Fimmel

från Travis Fimmel har två äldre bröder

Skådespelaren säger att han ännu inte har träffat sin kärlek

skådespelaren är fortfarande singel

det finns rykten om att skådespelaren är gay