Du kan inte ens föreställa dig hur fruktansvärda fiskar kan vara. Möt - de farligaste vattenmonsterna som bor på vår planet.

Det finns fisk, vars tänder är skarpa, som ett bladRakhyvlar, och de kan representera inte mindre fara för människor än till exempel en lejon eller en krokodil. Sådana monsterfiskar lever inte bara i djupet av havet, utan också i sötvatten och sjöar, och även i grunda vatten. Därför bör du, när du går in i en okänd reservoar, särskilt någonstans i troperna, inte förlora din vaksamhet.

1. Fish Pack

Fisk Paku1

Fisk Paku2

Denna fisk kan nå en meter i längd ochväga ca 25 kg. Hennes tänder liknar den mänskliga formen, men om den här fisken biter på dig, verkar det inte för dig. Detta monster bor i Amazonas floder, men efter att ha tillåtit sportfiske efter denna art spred sig det i Nordamerika och Asiens vatten.

År 1994, i Nya Guinea, tvåDödsfall bland fiskare. De hittades helt riddled med tänder, döden kom från blodförlust. Det var inte omedelbart känt vilket djur som attackerade männen, men det visade sig senare att fisken gjorde förpackningen.

2. Elektrisk akne

Elektrisk akne

Denna varelse, som en blandning av orm och fisk,Finns i Amazonas och floderna i Sydamerika och när fara eller byte uppstår träffar det sitt offer med en elektrisk ström på 600 volt. En sådan nivå är tillräckligt för att döda en man.

3. Atlantfisk

Atlantisk heady fisk

I utseende liknar denna fisk idagMonster med en hemsk uppsättning små och skarpa tänder. Dess vikt kan vara 30 kg, och längden på en fuktig fisk kan nå 2 meter. Monsteret lever i havet och döljer sig bland havets klippor.

När man angriper öppnar en stor fisk sinEn stor mun och biter tänderna i offrets kropp. I fiskens mun kan det passa en fotboll, som den kan svälja utan svårighet. En man kan inte räddas från att attackera en sådan rovdjur, det finns en fara även om den sväljs hela, eftersom magen, denna fruktansvärda fisk, är nästan längden på sin torso. Det har funnits fall när mänskliga rester hittades i dessa fiskar.

4. Fisk-tiger

Fisk tiger1

Fisk tiger2

En tigerfisk eller goliat är ett riktigt monster ochEn grym rovdjur bland invånarna i sötvattenreservoarer. Denna fisk kan nå en vikt på 50 kg, och stora vassa tänder kan enkelt riva offeret mot strimlor. Det blodtörstiga monsteret attackerar och äter djur som fångas i floden och vägrar inte att attackera personen. I grund och botten bor denna fisk i afrikanska vatten, särskilt i Kongofloden och Tanganjikasjön.

5. Havskatt Bagarius

Fish Gunch1

Fish Gunch2

Denna havskatt kallas också ganchfisk,Främst i floden Kali, som ligger mellan Indien och Nepal. Detta är en kannibal fisk, det är den främsta skyldige i försvinnandet av människor på floden. Vikten av en havskatt kan nå upp till 140 kg, och den kan attackera även med en folkmassa.

Men människor själva skyller för att fiskenBeroende av mänskligt kött, som lokalbefolkningen, enligt de gamla tullarna, skickar de döda kroppens döda kroppar längs floden efter alla indiska ritualer längs denna flod.

6. Fisk av papper

Fisk av paryara1

Fisk av paiara2

Fiskpaiara eller makrill, hydrolyliskt enkeltSlår gränserna för mänsklig fantasi - det är en fiskvampyr, den verkliga graven av Dracula i bilden av en vatteninvånare. Monsteret växer till 1,5 meter långt och kan väga ca 14 kg. Längden av dess undre hästar kan nå 16 cm. Och det gäller sina egna fångar av en beskyddare, precis som man vet platsen för offerets inre organ. Därför kan en sorglös person som badar i Amazonas floder få en dödlig bit från denna skrämmande fisk. Hon håller tydligt fast tänderna direkt i hjärtat eller lungan och dödar därmed sin byte en gång.

7. Fisksten

Fisksten1

Fisk stone2

Vart eller fisksten är en av de mestGiftiga fiskar i världen. Denna havsfisk är camouflagemästare bland korallrev. Hon maskerar som en sten som stränker sig med sand från botten och väntar på sitt byte. Att äta denna fisk kan naturligtvis inte, utan att döda - enkelt.

Eftersom denna fisk är mycket lik sten och livDet är mer i grundvatten, en person kan kliva på den, för vilken han kommer att få en dos av dödligt gift. Den mest fruktansvärda är att det inte finns någon motgift mot fiskstenens gift, och personen dör i fruktansvärd ångest, eftersom giften inte fungerar blixtsnabbt, men i flera timmar. Denna fisk är vanligt i vattnet i Stilla havet och Indiska oceanerna, liksom i de grunda vattnen i Röda havet, så våra turister har en riktig chans att möta detta monster, till exempel på en populär semester i Sharm el Sheikh eller Hurghada.

8. Snakeheads fisk

Fisk av snakeheads1

Fisk av snakeheads2

Denna farliga rovfisk sågs först i Rysslandi floderna i Fjärran Östern och Primorye Territory, samt i Korea och Kina. Men idag kan snakeheads mötas i reservoar i andra länder. Han är inte pereborchiv i mat och äter alla levande invånare i floder, liksom amfibier. I genomsnitt kan fisken väga 10 kg, men det fanns individer som nådde 30 kg. Om en person biter en sådan fisk, kan det orsaka allvarlig skada.

9. Vandelia fisk

Vandelia fish1

Fisk av vandelia2

Denna fisk bor i Amazonas vatten och är fruktansvärt förMänniskans storlek, paradoxalt det låter. Wandellia äter kött, och tack vare dess storlek (max 2,5 cm och 3 mm tjocklek) kan penetrera människokroppen genom urinledaren eller anusen och äta köttet från insidan, vilket ger sitt offer lidande och lidande. Denna fisk simmar på lukten av blod och urin, eftersom det är dess matkällor. Men lyckligtvis är sådana fall mycket sällsynta.

10. Piranha

Piranya1

Piranya2

En liten och fruktansvärd piranha har i sinarsenal trapezius skarpa tänder, vilket tillåter några sekunder att slita av köttstycken. Hennes tänder gräver i köttet lika lätt som en varm kniv skär oljan. Dessa fiskar uppgå till högst 30 cm i längd, men de simmar och attack i förpackningar, och i en mycket kort tidsperiod, såsom från slaktkroppar nötkreatur bara ben kvar. Om ett pack av dessa grynsamma och blodtörsta fiskar angriper en person, troligtvis kommer han inte att räddas.

11. Fisk-hedgehog

Fisk ezh1

Fisk igelkott 2

Denna fisk är berömd för att vara väldigt mycketgiftigt i huden, tarmen och äggstockarna innehåller en stor mängd tetrodotoxin. Detta ämne, som faller i offerets kropp, påverkar hjärnan, orsakar förlamning och då döden. Därför är det bättre att inte äta denna fisk. Men i Japan är en delikatesse en maträtt som är framställd av fiskfugu, vilket är en slags fisk-hedgehog. Men de är utbildade av proffs som i många år har lärt sig att ordentligt skära fog så att gift inte förgiftar kött. Men utan erfarenhet, på en tallrik kan du ge personen döden med en fisk.

12. Pilothouse rampen

sågtandram

sawtooth slope2

En stor sågtandram är farlig för dess långanäsa, vars sidor är skarpa, som en rakhyvel, groddar. Precis som attack mänsklig sju ramp inte kommer att vara, men det har en ökad känsla av territoriellt försvar och mycket dålig syn, så om en person skulle vara på fel plats vid fel tidpunkt, rampen med all din kraft låta henne såg ingången och förvandla sina offer i malet . Faren är också att detta flodmonster är perfekt kamouflerat och ibland kan det märkas för sent. Men denna art hotas av utrotning på grund av den mänskliga aktiviteten som är giftig.

13. Guas fisk

Guassee fish1

Guassee fish2

I jämförelse med fisk, alla andraFöreträdare är bara små fiskar. Guasu är inte utan anledning kallad "Atlantiska gigantiska jätten", eftersom dess dimensioner är skrämmande. Denna fisk väger ca 450 kg och käften kan vara så lång som 5 m. Ett sådant prov, som en stor vit haj eller jätte havskatt, kan svälja en person helt i taget.