pyjamas enhörning

Från själva barndomen ville vi alla åtminstoneför ett ögonblick kommer han att finna sig i en saga, i en fantastisk värld, där alla våra drömmar kommer till liv blir den overkliga en verklighet. Och låt skeptikerna säga att det är omöjligt att det är dumt att slösa bort din tid på någonting som aldrig blir verklighet. De som fortfarande tror att även den vanligaste dagen kan förvandlas till magi, vet de: det kräver så lite. Sagan består av små saker och en av dess komponenter kan bli vanliga kläder. Särskilt om det är en pyjamas med en bild av en söt enhörning, är det väldigt vem som kan uppfylla även de mest hemliga begären.

Kvinnors pyjamas-jumpsuit "Unicorn" eller kigurumi

Först, otroligt vackra kläder att sova medbilden av dina favorit tecknade figurer skapades för barnen. Inte så länge sedan såg världen kigurumi, en fullstor kostym som kan fungera som pyjamas och hemkläder. Det mest intressanta är att i Japan i sådana kläder tvekar inte att visas på gatan. Dessutom är fester organiserad, vars klädkod är roliga pyjamas.

Det viktigaste i detta övergripande är det i detinte bara varm, mysig, men också du känner dig attraktiv. Så, om det i det mest oväntade ögonblicket någon kommer att besöka dig, behöver du inte springa runt lägenheten på jakt efter ett lämpligt möte för klädervänner. På dig kommer du att bli världens sötaste pyjamongräkt i form av en enhörning, vars skönhet inte bara kan ge ett leende till och med den mest dystra personen.

Små nyanser

För idag, vad bara du inte kommer att träffaspyjamas-enhörningar: och med en utbuktande mage och med stora öron och ett stort mjukt horn på huven. Allt detta lägger naturligtvis en speciell charm till kläder, men du ser att sova i det kommer inte vara väldigt bekvämt. Genom att föredra denna kostym är det viktigt att komma ihåg att det i det kommer knappast att kunna sova ordentligt, men eftersom pyjamas "Unicorn" med några volymerande detaljer är bättre att bära som hemkläder.

Om du verkligen gillar de vanliga pyjamasna, som består av byxor och tröjor, som är dekorerade med små bilder av en älvhäst, hindrar det dig inte att somna.

Det är viktigt att komma ihåg det korrekta valet av material, frånsom skapade kläder för sömn. Först och främst bör det vara en naturlig vävnad, på grund av vilken huden inte kliar, och kroppen kommer att kunna andas. Om kompositionen är syntetisk bör innehållet inte överstiga 15%.

pyjamas unicorn1

pyjamas unicorn2

pajama unicorn3

pyjamas unicorn4

pajama unicorn5

pajama unicorn6

pyjamas unicorn7

pyjamas unicorn8

pajama unicorn9