För de som ännu inte valt, oavsett vilket mönsterlägg det på axeln eller någon annan del av kroppen, och för den nyfiken bara, berättar vi i den här artikeln om tatueringar som borde ge lycka och rikedom till sina ägare.

Från antiken åkte människor på olika ställen på jordenhans kropps magiska ritningar och tecken, som symboliserade olika handlingar. Till exempel bör vissa bilder köra bort onda andar, andra - locka lycka till, andra - symboliserar fruktbarhet och vinst. Men den moderna mannen, som för tusen år sedan, tror på kraften i en mängd olika inbyggda ritningar, som nu kallas tatueringar.

Tatueringar i form av djur

LEO. Det är ingen tvekan om att djurskonsten, avbildad av tatueringmästaren på din kropp, inte bara skulle ge lycka till, utan också för att stärka andan och självförtroendeets styrka.

tatueringslejon

FOX. Ett listigt rödhårigt djur ger framgång och välstånd. Många säger att räven hjälper entreprenörer och människor i ledarpositioner.

räv tatueringar

CAT. Enligt soldatens troar kommer katten lycka till ochframgång i affärer, därför ombord tog de alltid med sig en tailed vän. Och vem kan inte med dem överallt för att få en levande katt, kan göra sig själv med sin bild på kroppen och inte en del med tur.

katt tatuering

Delfin. En tatuering i form av detta härliga djur symboliserar inte bara tur, men också frihet, såväl som skydd.

tatuering delfin

GULDFISK. Den mest kända utövande av önskningar kommer definitivt att hjälpa till i affärer och få lycka till.

guldfisk tatuering

MARINE CONEK. Bilden av den här marina varelsen kommer inte bara att medföra ägare, utan också lycka till att övervinna hinder i alla affärer.

tatuering seahorse

Renet Detta ädla djur i antikviteter var mycket vördnad av olika nationaliteter, folk trodde att dess bild ger pengar och lycka.

tatuering hjort

Elefant. Detta majestätiska djur som avbildas på kroppen borde ge lycka, generositet, tålamod, välstånd och lycka.

tatuering elefant

SPIDERMAN. Trots det faktum att många av oss är rädda för dessavarelser och än en gång skulle föredra att inte möta dem, betraktas en tatuering i form av en spindel som en amulett av sjukdomar och faror, och lockar också tur och lycka.

spindeltatuering

Ödla. En livlig och kallblodig ödla ger styrka, lycka och välstånd i affärer.

tatuering ödla

Groda. Grodans bild är den mest populära idag. Man tror att den gröna hoppningen ger rikedom och lycka i alla ansträngningar.

tatuering groda

Snigel. Trots att det är en halt och långsamskapelsen, han har ett skyddande skal, där du kan gömma sig från problem. Därför symboliserar snailen charmen, skyddet, uthålligheten och följaktligen lycka till.

snigel tatuering

Tatuering i form av insekter

GUDS COW. Detta är en all-time favorit insekt "fungerar" som ett skydd mot onda ögon och förstörelse, lockar lycka och välstånd.

nyckelpigat tatuering

BEE. Arbetstagaren bidrar nödvändigtvis till framgång och hjälper till att lösa svåra livssituationer, och bilden av denna insekt talar också om flit, positivt och solsken.

bietatuering

Scarab skalbagge. Även med gamla troar trodde man att denna skalbagge symboliserar tur och lycka.

Scarab beetle tattoo

Slända. De säger att bilden av en slända på kroppen hjälper till att vända livet till det bättre, locka välstånd och välstånd.

trollslända tatuering

Tatueringar i form av fåglar eller deras fjädrar

Svälja. Bilden av denna fågel är en populär talisman, svalan ger lycka till och symboliserar andlighet, hopp och kärlek för ungdom.

tatuering svälja

PHOENIX. Vad som än händer, kommer fenomenen alltid att återfödas från askan, därför är dess bild en symbol för viljestyrka, återfödelse, odödlighet och välstånd.

Phoenix Tattoo

Colibri. En liten hårdfågel är väldigt vacker, därför talar den som en talisman styrka, energi, förbättrar ekonomisk status och symboliserar flitighet.

kolibriettatuering

Fjällens fäder. Fjädrar hade alltid på sina kläder och i håretIndianer. Man trodde att dessa symboler ger stora fördelar och lycka, men det gäller inte påfågelfjädrar, eftersom de kan "belöna" den omvända effekten och vända bort lycka.

fågel fjäder tatueringar

Tatueringar i form av växter

ACORN. Denna "starka nutlet" symboliserar styrka, hälsa, tur och maskulinitet.

tatuering ekollon

CLOVER. Det borde vara med tre eller fyra kronblad, och alla vet från barndomen att denna växt lyckas och lyckas.

tatueringsklöver

Lotus. Lotusblomman symboliserar framgångsrikt övervinna hinder och uppnå mål, och det ser också väldigt vackert ut på kroppen, särskilt den kvinnliga.

lotus tatuering

Orchid. Det är en blomma av individualitet, vilket ger lyx och rikedom till dess ägare.

tatuering orkidé

Maskros. En bild på kroppen i form av en vacker blomma kommer att ge positiv, positiv energi, lycka till och framgång i ditt liv.

maskros tatuering

Tatuering i form av mytiska varelser

UNICORN, PEGAS. Om du lägger en bild av dessa rena mytiska varelser på din kropp, kommer de att ge dig framgång, vänlighet, renhet och en bit magi.

Pegasus tatuering

Sjöjungfru. Sjömän och personer som är förknippade med segling fyller ofta sig med sjöjungfrun som en lyckosam lycka.

tatuering av en sjöjungfru

DRAGON. Draken i många kulturer är inte bara en symbol för lycka och rikedom utan också mod och styrka, och dessutom är denna saga varelse ett vakt mot onda andar.

drake

Tatueringar i form av föremål

Hästsko. Alla vet att en inverterad hästsko ärEn obestridlig symbol för framgång och välstånd, alla våra förfäder behöll ett sådant objekt som en vakt. Självklart, om du lägger en bild på en hästsko på kroppen, blir det också en symbol för lycka.

hästsko tatueringar

Mynt, kullar. Utan tvekan kommer bilden av pengar att ge rikedom och välstånd till ägaren.

sedlar tatueringar

INFINITETSIGNAL. Om du själv gör en tatuering i form av ett sådant tecken, då är du dömd till framgång och ekonomiskt välbefinnande. Den "inverterade åtta" skyddar också ägarens hälsa.

oändlighetstatuering

Skalle. Skallen betraktades från de tidigaste tiderna för att vara en amulett och en symbol för välbefinnande.

tatueringskalle