hemdesign 0

Många av oss drömmer om att ha en vacker naturhus, en perfekt grön gräsmatta framför hans veranda och ett snyggt staket, som lagrar all denna prakt från oinvidda intrång. Naturligtvis, att ha en sådan bild framför dina ögon är hälften av slaget. Men behöver fortfarande tydligare representera designen, för att skapa ett mysigt hem, inte bara inomhus utan även utanför.

Vi planerar en design av ett lanthus utanför

Tillvägagångssätt för planering av husets externa design måste vara noggrann. I samband med utformningen av det framtida huset eller när man väljer från standardprojekt måste man lösa några grundläggande frågor:

  1. I vilken stil vill du uppfylla fasaden på ditt hus.
  2. Vilka konstruktion och dekorationsmaterial tänker du använda?
  3. Vill du att huset fullt ut matchar befintliga byggnader på gatan, eller kommer det att stå ut mot den allmänna bakgrunden och hur ljus i det här fallet ska det vara ur arkitektonisk synvinkel.
  4. Vad blir färgpalett och funktionerna i den yttre inredningen.
  5. Vilka andra objekt kommer att omge huset (garage, gårdsbyggnader etc.) och hur viktigt det är att alla tillsammans utgör ett gemensamt ensemble.

Utan tvekan är husets designmöjligheter otänkbara, särskilt med tanke på det enorma sortimentet av efterbehandlingsmaterial och stilistiska riktningar som kan genomföras med hjälp.

Efterbehandling material och utformningen av väggarna i huset utanför

Om du betraktar klassificeringen av fasader av privata hus med möjlighet att avsluta, kan du genast identifiera 2 huvudvägar - efterbehandling med naturliga och konstgjorda material.

Utformningen av huset utanför, färdig med trä äralltid estetiskt tilltalande, vacker, varm och tillförlitlig. Naturligtvis, föremål för val av lämplig trä och ordentlig vård för det. Träet har goda värmeisoleringsegenskaper, bidrar till att skapa ett behagligt mikroklimat i huset på grund av att husets väggar "andas". Dessutom är träfasaden alltid mycket snygg och mysig, nära naturen.

När det gäller stilriktningar, med deras trädkan vara mycket - från ett enkelt byhus till ett modernt hus i stil med högteknologiska. Alpine chalet, franska Provence, engelska land, ryska loghytten - alla dessa mönster är belägna med träbeklädnad av husen på utsidan.

hemdesign utanför 1

hemdesign utanför 2

husdesign utanför 3

Ett annat naturligt material för dekoration - sten,naturlig och artificiell. Denna finish är utan tvekan den mest hållbara och tillförlitliga. Vild sten eller dess konstgjorda analog ser alltid dyr ut och presenteras, talar om det goda välståndet och den utmärkta smaken hos ägaren.

I det här fallet kan du antingen helt bifogayttre väggar och kombinera sten och andra ytbehandlingar. Samma sak blir slutresultatet fantastiskt. Stilar som accepterar stenfinisher - land, chalet, gotiska och många andra.

husdesign utanför 4

Husdesign utanför 5

husdesign utanför 6

Inte mindre attraktiva är husets konstruktioner färdigautanför med en tegelsten. I allmänhet har klinker tegelstenar blivit populärare nyligen, eftersom detta material är miljövänligt, slitstarkt, slitstarkt, kan skydda husets ytterväggar från alla väderförskjutningar.

Utformningen av ett sådant hus kan utföras i en strängEngelsk stil eller florid klassiker. Men ännu mer moderna stadsstilar accepterar helt enkelt tegelsten som en yttre dekoration av hus.

hemdesign utanför 7

Husdesign utanför 8

Husdesign utanför 9

Av de billigare sätten att klara hus kan dukalla gipset. Till exempel kan utformningen av en envånings hus, utanför den trimmade dekorativa gips ser mycket presentabel, och du behöver inte spendera en massa pengar och kommer att kunna förverkliga nästan alla stilistisk riktning, vare sig det klassiska eller moderna högteknologiska stil.

hemdesign utanför 10

husdesign utanför 11

hemdesign utanför 12