namn för papegojor

När en ny familjemedlem dyker upp i huset, gör det inte allahåller på att komma med ett vackert och invecklat namn. Vad heter papegojan? Jag vill hämta ett mycket sonoröst och ljust smeknamn, för att hon kommer att vara med husdjuret hela sitt liv. Namn på papegojor är mycket svåra att välja, eftersom det finns flera punkter att tänka på när du väljer.

Om du har hittat referensböcker med smeknamn för djuroch har redan plockat upp ett par intressanta alternativ, tänker först: kommer ditt husdjur att kunna uttala sitt namn? Detta gäller för pratande papegojor, trots allt är det ofta valbart för träningsfåglar. Vackra namn för papegojor ska också vara tillgängliga för sina ägare.

Experter rekommenderar när man väljer ett namn för papegojor att följa vissa regler:

 • plocka namn med hissing "ch" och "k" ljud, det är dessa ljud som är enklaste att säga till ditt husdjur;
 • papegojor är mycket förtjust i att säga "grumlande" ljud, för att du kan komma upp med ett namn med ljudet "p", troligtvis kommer husdjuret snabbt att älska sitt namn;
 • papegojor uttalar orden på ett sångssång sätt, så att närvaron av vokaler i namnet är obligatorisk;
 • svårigheter kommer att uppstå med sådana ljud som "c", "h", "c", men verkligen svårt fågel att säga "th" ljud, "L", "n".

Namn för papegojor

Om du bestämmer dig för att hämta ditt husdjurexotiskt eller romantiskt namn, du måste tänka lite. Namn på papegojor är inte bara ett sätt att betona din kärlek till husdjuret, detta namn kommer att följa med fågeln hela sitt liv. Till exempel, ett löjligt eldigt namn kommer alltid att muntra människor runt, fågeln reagerar på den. Ett komplext och invecklat namn kan ge en viss avtryck på fågelns karaktär: ju svårare namnet är, desto mer bisarrt kan ditt barn vara.

Var noga med att undvika likheten hos fågelns namn med namnet på en av familjemedlemmarna. Detta kommer bara att förväxlas med papegojan.

Namn på pojkens papegoja

Om du inte planerar att lära fågeln talet, namnetdu kan hämta absolut någon. Det är lite svårare att hitta ett namn för en pratande papegoja. Principen om urval beskrivs ovan, men här är några varianter av namnet på papegojan:

 • Arik, Tisha, Arkasha, Yasha, Arkhip, Tory, Archie;
 • Borya, Golden Eagle, Fedya, Chucha;
 • Zheka, Zhora;
 • Kesha, Kirill, Prosh, Rubik;
 • Chizhik, Shurik.

Namn på böljande papegojor-tjejer

När du väljer ett namn för ditt husdjur, kom ihåg att dukommer att uttala det dagligen. Mycket bra för namnet på en kombination av två identiska stavelser: Coco, Chichi, Rara. Du kan betona namn på beteendet eller den yttre färgen på fågeln. Papegojaflickans namn kan väljas universellt eller vanligt, och du kan fantasera lite. Här är några alternativ:

 • Basia, Vesta, Viola, Gressy, Julia, Desi, Jeanne, Zora, Zara;
 • Irma, Zura, Coca, Zita, Lana, Linda, Laura, Mary;
 • Terra, Sarah, Uma, Flora, Tsatsa, Tsypa, Jashma, Era, Elba.

Tänk på att välja en rent kvinnlig ellerEn mans namn kan vara när du är helt säker på ditt husdjur. Om du inte vill ta risker, eller bara inte hitta den rätta, försök att hämta namnet bland de universella namnen för papegojor:

  vackra namn för papegojor

 • Hera, Desha, Christie, Fanya, Fasya, Tosha, Mickey, Leka, Zheka, Fenya, Tyusha.

När du har bestämt valet av namn, försökuttala det smidigt. Var noga med att tala i en lugn och kärleksfull röst, vilket kommer att underlätta processen att vänja sig på fågelns namn. Dessutom kommer ditt husdjur att förstå att denna uppsättning ljud inte bär någon fara för honom.

Med tiden kommer fågeln att lära sig namnet och kommer att vara ständigtatt uttala det. Glöm inte att ständigt hänvisa till sällskapsdjur med namn, för att uttala olika meningar med honom. Således kommer fågeln gradvis att lära sig att uttala de enklaste orden som du yttrade med hans namn.